Vrei sa castigi mai multi bani? Angajeaza-te la studio-ul nostru de videochat

Ne-am propus sa-ti prezentam castigurile obtinute in acest domeniu avand ca studiu de caz
doar modelele care au colaborat sau colaboreaza cu noi.

$600 – $1300

Model fara experienta, cunostinte de limba engleza la un nivel mediu, usor speriata de domeniu, are foarte multe ganduri si intrebari. Are nevoie de timp de acomodare, de training si consiliere din partea echipei noastre pentru a se integra, pentru a invata cum trebuie sa lucreze si de ce nu, pentru a-si da seama daca poate sa lucreze in domeniul acesta.

$1300 – $3000

Model care a inteles deja ce are de facut, isi da silinta si invata cat mai mult. Tot in acest interval modelul mediu isi va imbunatati cat mai mult aspectul fizic, va incepe sa investeasca in tratamente SPA, sedinte cosmetice, solar, make-up, abonamente fitness, etc. Face acest lucru pentru ca a realizat deja cat de importanta este imaginea ei. Acum ii este mult mai usor sa investeasca in aspectul ei fizic, pentru ca si veniturile ei lunare sunt mari.

$3000 – $6000

Model care stie deja ce are de facut, si-a imbunatatit enorm cunostintele de limba engleza, aspectul fizic, are incredere in ea, stie sa „vrajeasca” si sa tina cat mai mult membrii in discutiile de chat privat.

$6000 – $12.000

Model care are deja foarte multi „fani”. Fanii sunt membrii platitori de pe siteurile pe care ea a lucrat un an de zile cu foarte multa SERIOZITATE, ajungand astfel printre cele mai bune. Modelul de top este modelul care stapaneste foarte bine arta conversationala si limbajul trupului, aducand astfel in mai putin de 5 minute un membru in chatul privat. Insa pentru a ajunge un MODEL DE TOP este nevoie de foarte multa SERIOZITATE si mai ales de PERSEVERENTA.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.