Oferta noastra de cazare in studio.

Gratuit in Bucuresti

Intelegem ca pentru unele persoane este dificil sa stea in chirie inainte de a castiga primii bani din videochat, iar solutia pe care am gasit-o este de a oferi cazare gratuita, acordata pe termen nelimitat tuturor modelelor Enjoy care au nevoie de o locuinta.

Locatii Cazare

Spatiile de cazare sunt foarte aproape de studioul nostru videochat, la doar cateva minute de mers pe jos. Pozitionarea in zona centrala a Capitalei va faciliteaza accesul la toate mijloacele de transport, la magazinele din centru si la terasele din zona Centrului Istoric.

Utilitati Cazare

Spatiul de cazare este complet utilat. Singura obligatie pe care modelele noastre o au este aceea de a mentine curatenia si de a avea grija ca mobilierul si aparatura electrocasnica sa fie intacte.

POT ADUCE ANIMALE DE COMPANIE?

Din pacate animalele de companie lasa par, mizerie si un miros neplacut in apartament. Din aceste motive nu permitem accesul cu animale de companie, cu toate ca suntem si noi iubitori de animale.

POT PRIMII PERSOANE IN VIZITA?

Pentru a nu exista discutii preferam ca in spatiul de cazare sa nu aiba acces decat persoanele cazate sau alte modele din studio.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.