Ai o intrebare despre viitorul tau loc de munca?

Este legal sa lucrez la videochat? Voi avea asigurare de sanatate?

Suntem un studio aflat 100% in legalitate (vezi Legea nr. 196/2003 si complet─ârile din legea nr 496/2004). Platim impozite, lucram doar cu contracte de munca si avem grija ca asigurarea de sanatate sa fie acoperita pentru toate modelele noastre. Nu iti face griji in privinta incadrarii scrise in contractul de munca. Nu va scrie nicaieri ca ai lucrat intr-un studio videochat si nu iti vor fi afectate viitoarele job-uri.

Este posibil sa fiu vazuta de cineva din Romania?

Sistemele online cu care lucram sunt concepute pentru a bloca accesul utilizatorilor din tara noastra. Confidentialitatea este pe primul plan in firma noastra si interesul nostru este de a evita aceste potentiale neplaceri.

Cat voi castiga lunar si in ce moneda sunt platita?

Castigurile medii sunt incadrate in jurul sumei minime de $1500 pe luna si se pot atinge sume fabuloase in functie de aptitudinile fiecarui model in parte. In general un model cu minim 6 luni experienta, cu un aspect placut si cu o engleza de nivel mediu, castiga $3000 pe luna. Plata pe site-uri se efectueaza atat in dolari cat si in euro, iar salariul il vei primi in lei la cursul oficial BNR.

Care este programul de lucru? Am dreptul la concediu?

Programul de lucru este urmatorul: tura de dimineata intre 06:00 si 14:00, tura de dupa-amiaza intre 14:00 si 22:00, iar tura de noapte intre 22:00 si 06:00. Se poate lucra si part-time in cazuri speciale. Respectam dreptul la concediu al tuturor angajatilor nostri.

Colaborati si cu baieti sau cupluri? Se poate sa lucrez de acasa pentru voi?

Suntem un studio ce lucreaza in exclusivitate cu modele de sex feminin. Preferam sa mentinem calitatea la standardele cele mai inalte si din acest motiv NU colaboram cu modele ce lucreaza de acasa.

Care este varsta de la care pot lucra la studioul videochat?

Videochatul este un job dedicat exclusiv persoanelor majore, ce au implinit 18 ani. Varsta maxima poate fi si de 99 de ani. Enjoy Studio lucreaza cu modele de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani.

Cum decurge interviul de angajare?

Va trebui sa dai un test simplu de limba engleza si sa discuti cu Roxana, managerul studioului. Nu este necesar sa te dezbraci in fata cuiva, asa cum se zvoneste in legendele urbane legate de videochat. Discutia este strict profesionala, ti se vor adresa intrebari despre vechile tale job-uri, aptitudini etc. si in acelasi timp vei putea afla toate detaliile de care ai nevoie inainte de a incepe colaborarea cu Enjoy Studio.

INFORMATII

Am realizat o lista cu cele mai frecvente intrebari legate de studioul nostru. In cazul in care nu gasiti detalii despre un subiect legat de acest domeniu va rugam sa ne contactati.

MAI MULTE DESPRE

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.