Job-ul de hostess online este un loc de munca foarte raspandit

Aparut la sfarsitul anilor ’90, videochatul adult a capatat amploare in toata lumea. In clipa de fata aceasta industrie creeaza sute de mii de locuri de munca pe toate continentele.

o femeie din 75

Inca de la bun inceput Europa de Est a fost zona care a creeat cele mai multe modele videochat. Romania s-a numarat intotdeauna printre tarile cu cel mai mare numar de persoane care au facut sau inca presteaza acest job. Conform unor statistici oficiale facute in mediul urban o femeie din 75 a facut sau face videochat adult pe site-urile de profil.

  • A auzit

  • A sunat

  • A incercat

Videochatul Astazi

Industria a suferit modificari majore datorate exploziei tehnologice ce a acaparat internetul. Aparatura si conexiunea de internet sunt in clipa de fata extrem de importante, iar studiourile au trecut in legalitate.

INTERNET
60
AUDIO
70
VIDEO
85

accent pe calitate

In ultimii 4 ani s-a pus accent foarte mare pe calitatea audio/video, lucru ce efectiv a distrus o mare parte din studiourile ce nu si-au permis investitii de zeci de mii de euro pentru a tine pasul cu noile cerinte. In Bucuresti au ramas doar cateva studiouri ce au cu adevarat in spate oameni cu o experienta de peste 10 ani, noi fiind unul dintre acestea.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.